Välkommen till Estradhusen

Parhus med takterrasser
Pågående

Nyckelfärdiga parhus i hjärtat av Vistaberg med detaljer utöver det vanliga såsom privata takterrasser, integrerat ljudsystem, fina trägolv och sobra jordnära materialval. Inflyttning redan till Q4 -18.

  • Projektering
  • VIP-säljstart
  • Byggstart
  • Officiell säljstart
  • Inflyttning

Storlekar

133 kvm respektive 102 kvm

Indikativt prisintervall

4 500 000 – 5 500 000 (+/- 250 000 kr)

Månadsavgift

PARHUS 133 kvm
4 998 kr per månad

PARHUS 102 kvm
4 455 kr per månad

Antal bostäder

12 bostäder

Säljstart

December 2017

Inflyttning

Q4 2018

Bostadstyp

PARHUS
133 kvm – 6 rum och kök

Entréplan inrymmer stora sociala ytor såsom kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med stora fina fönsterpartier som leder ut till uteplatsen. I anslutning till entréhallen ligger duschrum med högt placerat fönster som skapar ett skönt ljusinsläpp, separat tvättstuga och förråd, inbyggt under trappan.

Övre plan inrymmer 4 sovrum så hela familjen får plats på samma våningsplan. Här finns även husets mer privata badrum med badkar. Trevligt allrum med stort fönsterparti som suddar ut känslan mellan inne och ute. Härifrån leder en trappa upp till den fantastiska takterrassen om hela 59 kvm med sol från morgon till kväll och härlig vy över området.

PARHUS
102 kvm – 5 rum och kök

Liten entréhall som öppnar upp sig mot sociala ytor såsom kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med stora fina fönsterpartier som leder ut till uteplatsen. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Invid entréhallen ligger duschrum/kombinerad tvättstuga och inbyggt förråd under trappan.

Övre plan inrymmer 3 sovrum så hela familjen får plats på samma våningsplan. Trevligt allrum med stort fönsterparti som suddar ut känslan mellan inne och ute.

Härifrån leder en trappa upp till den fantastiska takterrassen om hela 39 kvm med sol från morgon till kväll och härlig vy över området.

Bostäderna

Parhusen är ritade av arkitektduon Hultman & Vogt och materialvalen är omsorgsfullt framtagna av vårt designteam. Bostäderna genomsyras av flödande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna tillsammans med en samtida arkitektur som väl smälter in i omgivningen.

Vi ser alltid till att våra bostäder erbjuder något utöver det vanliga. I detta projekt ingår som standard exempelvis integrerat ljudsystem från Sonos och er alldeles egna takterrass med fantastisk vy över området. Italienska kvalitetskök och fina, breda trägolv är några av husens alla kvalitéer.

Allmänt

TRÄDGÅRDARNA
Till varje bostad ingår en liten tomt.

PARKERING
Till parhusen ingår 1 privat parkeringsplats med motorvärmaruttag.

FÖRRÅD
Till varje bostad ingår ett privat förråd.

Område

Vistaberg är ett uppvuxet och mycket populärt område för barnfamiljer med flertalet förskolor och omtycka Vistabergsskolan ett par minuter bort från projektet. Vistaberg ligger strategiskt mycket bra till med ca 5 minuters bilfärd till Huddinge C åt ena hållet och 5 minuters åt andra hållet är man ute på E4:an. Området kännetecknas av parhus, radhus och villor men även av mycket grönska såsom ängar och mysiga strövområden. Populära sjön Gömmaren ligger ca 12 minuters cykelfärd bort och lämpar sig väl för bad under sommaren och skridskoåkning eller skidåkning vintertid. En av Stockholms skidbackar ligger endast 5 minuters bilfärd bort där det finns många andra spännande aktiviteter att utöva.

KOMMUNIKATIONER

Bil till Huddinge C – 6 min (3,2 km)
Buss till Huddinge C – 21 min
Cykel till Huddinge C – 10 min

Bil till Stockholm C – 21 min (17 km)

Pendeltåg Huddinge C till Södra Station – 15 min
Pendeltåg Huddinge C till Stockholm C – 19 min

Bil till Kungens Kurva – 13 min (10,6 km)

Intresseanmälan

Vill du ligga steget före? Anmäl intresse nedan för förhandsinformation.
  • *Obligatoriska fält