Välkommen till Steninge Slottsby

Flerfamiljshus i Steninge Slottsby, Sigtuna
Kommande

Innovation Properties avser uppföra ett flerfamiljshus med kvalitativa materialval som på ett respektfullt sätt smälter in i den vackra omgivningen.

  • Projektering
  • Byggstart
  • Säljstart
  • Inflyttning

Område

Steninge Slottsby ligger i en historisk kulturmiljö vid Steninge Slott i Sigtuna. Det här är en viktig utgångspunkt i utformningen av byn. Stor kraft läggs på att respektera och förstärka platsens skönhet och skapa en lantlig miljö som inbjuder till umgänge och rekreation. En plats för både boende och varande, ständigt med hänsyn till naturen och Steninges historia.

En traditionell by i ny tappning

Steninge Slottsby är en historisk plats och det kommer att synas både i arkitektur, gaturum och i materialval. Vi hämtar det bästa från den traditionella byn och engelska trädgårdsstaden men skapar ändå något helt eget och samtida som utgår från människors liv och behov idag.

De nya bostäderna som ligger samlade i tun och längs huvudgatan består av fint utformade villor, lantradhus och lägenheter med en vacker färgpalett. Varje tun har sin mötesplats och sin karaktär och mitt i byn ligger områdets förskola och skola som ska bli en av Stockholmsområdets främsta. Även här gäller hög arkitektonisk standard och vacker omgivande natur.

Bostadstyp

Flerfamiljshus

Storlek

Ca 7.000 BTA

Status

Projektering pågår.

Storlekar

Preliminärt 2-5 rum och kök.

Säljstart

Ej fastställt

Inflyttning

Ej fastställt

Mer information

För mer information om Steninge Slottsby: http://steningeslottsby.se/

Partner

Borohus AB

Intresseanmälan

Vill du ligga steget före? Anmäl intresse nedan för förhandsinformation.
  • *Obligatoriska fält