Välkommen till Västra Terrassen

PARHUS MED TAKTERRASSER OCH YTEFFEKTIVA STUDIOHUS
Pågående

Nyckelfärdiga parhus och studiohus med detaljer utöver det vanliga såsom privata takterrasser, integrerat ljudsystem, fina trägolv och sobra jordnära materialval. Här erbjuds även plana fina trädgårdar med bästa solläge i hjärtat av området med direkt närhet till både natur, förskola, bollplan och busskommunikation. Inflyttning redan till Q4 2018.

  • Projektering
  • VIP-säljstart
  • Byggstart
  • Officiell säljstart
  • Inflyttning

Storlekar

133 kvm boyta och 33 kvm totalyta

PRISER

Parhus – 4 750 000 – 4 995 000 kr
Studiohus – 1 795 000 kr

Månadsavgift

Parhus – 4 471 kr per månad.
Studiohus  –  1 990 kr per månad.

Antal bostäder

21 bostäder

Säljstart

December 2017

Inflyttning

Inflyttning till Q4 2018

Bostäderna

PARHUSEN
Parhusen är ritade av arkitektduon Hultman & Vogt och materialvalen är omsorgsfullt framtagna av vårt designteam. Bostäderna genomsyras av ett flödande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna tillsammans med en samtida arkitektur som väl smälter in i omgivningen.

Vi ser alltid till att våra bostäder erbjuder något utöver det vanliga. I detta projekt ingår som standard exempelvis integrerat ljudsystem från Sonos och er alldeles egna takterrass med fantastisk vy över områdets lummiga omgivning. Kvalitetskök och fina, breda trägolv.

Planlösningen är social och samtidigt funktionell.

Entréplan inrymmer stora sociala ytor såsom kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även duschrum, separat tvättstuga och förråd.

Övre plan inrymmer 4 sovrum, badrum med badkar samt ett trevligt allrum med invändig trappa som leder upp till takterrassen.  Trapphuset ger ytterligare ljusinsläpp och skapar ännu en detalj utöver det vanliga.

Den privata takterrassen som är på ca 45 kvm ger sol från morgon till kväll samt ger en fantastiskt fin vy över områdets lummiga omgivningar.


STUDIOHUSEN
Här erbjuda möjligheten att bo i ditt egna lilla hus istället för i en sedvanlig lägenhet! Våra fina studiohus har samma höga standard som parhusen fast på en otroligt effektiv yta. Planlösningen är öppen mellan kök, matplats och vardagsrum där man även får en dubbel takhöjd om ca 3,5 meter med stort panoramafönster med skjutdörrsparti som öppnar upp mot den privata uteplatsen och trädgården.

Allmänt

TRÄDGÅRDARNA
Till varje bostad ingår en plan och fin trädgård med utrullad gräsmatta.

PARKERING
Till parhusen ingår 2 privata parkeringsplatser med motorvärmaruttag och till studiohusen ingår 1 privat parkeringsplats med motorvärmaruttag.

FÖRRÅD
Till varje bostad ingår ett privat förråd.

Område

Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta. Vårt projekt är vackert beläget i hjärtat av området med direkt närhet till den kommande förskolan och bollplanen. Här kommer även den nya bussen avgå och på promenadavstånd når man flera sjöar.

KOMMUNIKATIONER

Buss till Farsta Strand C & T-bana – 8 min
Cykel till Farsta Strand C & T-bana – 15 min

Buss till Stuvsta C – 13 min
Cykel till Stuvsta C – 15 min

Buss till Huddinge C – 15 min
Cykel till Huddinge C – 15 min

Bil till Stockholm C – 20 min (15 km)

Partner

Borohus AB

Intresseanmälan

Vill du ligga steget före? Anmäl intresse nedan för förhandsinformation.
  • *Obligatoriska fält