Ältaterrassen

Projektet består av 15 arkitektritade stadsradhus fördelat i tre längor längs med ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Alla stadsradhus förses med en egen takterrass vilket gör bostäderna till något utöver det vanliga i området.

Ältadalen är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Nacka. Nya fina lekplatser är byggda och i direkt närhet finns både förskolor, skolor, fantastisk natur och populära Hellasgården några minuter bort. Goda kommunikationer tar dig in till centrala Stockholm på ca 20 minuter.

Ältaterrassen, Nacka

  • Inflytt 2023
  • 15 bostäder
  • 137 kvm
Intresseanmälan

Området

Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Vad sägs om bad, uteträning och kanotpaddel vid Hellasgården en ljummen sommarkväll eller långfärdsskridskoåkning på någon av reservatets alla istäckta sjöar vintertid?

Utbudet av aktiviteter är otroligt stort och chansen att hitta något för alla familjemedlemmar är stor.

Status

Projektering

Förtur

Byggstart

Inflyttning

Bostäderna

Etagehusen om 5 rum och kök är fördelade på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Bostäderna är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp.

Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen.

Bostäderna passar den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls.

Omgivningar och kommunikationer

Läget är optimalt med sin omedelbara närhet till service, natur och smidiga kommunikationer. Från Älta nås Stockholm city och Slussen på ungefär en halvtimme med lokaltrafiken eller 20 minuter med bil. Visionen med bostadsprojektet är att uppföra bostäder i en idyllisk och naturnära miljö där man känner sina grannar och kan ge sina barn en trygg miljö i lugna kvarter på skyddade lokalgator. Med naturen in på knuten bjuds det in till fantasifull lek och bus med kompisar lediga dagar.

I Älta finns skolor med klasser från årskurs 1 till 9 och ungefär tio olika förskolor att välja mellan, den närmaste är Sigfridsborgs förskola.

Försäljning

Försäljningen sker via Johan Lövgren, Alexander White.

Telefonnummer: +46 70-796 64 41

johan@alexanderwhite.se

 

Som boende i Ältaterrassen har du naturen som närmsta granne och stadens rika utbud ständigt inom räckhåll.

Intresseanmälan

Ältaterrassen

Genom att klicka på ’Skicka’ godkänner du Innovation Properties användande av personuppgifter. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.