Trollbäcken, Tyresö

  • Kommande
  • 10 bostäder
Intresseanmälan

Trollbäcken

Moderna bostäder med sjöutsikt i uppvuxet villaområde i attraktiva Trollbäcken i Tyresö kommun. Projektet kommer innehålla moderna, arkitektritade bostäder i två olika utföranden med fin utsikt ner mot Långsjön.

Bostäderna kommer genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella oavsett storlek på bostad.

Projektet är attraktivt beläget i uppvuxet villaområde med direkt närhet till Långsjön. Trollbäcken C är 2 km bort och Stockholm C endast 1,9 mil.

I samarbete med Borohus.

Status

Projektering

VIP Säljstart

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Moderna bostäder med sjöutsikt i uppvuxet villaområde i attraktiva Trollbäcken i Tyresö kommun.

Området

I området ligger Trollbäckens IP med både fotbollsplan och ishall. Trollbäckenområdet bjuder på ett flertal trevliga badplatser längs Drevviken; Kumlabadet med sandstrand och bryggor. Hästhagsbadet med sandstrand, Barnsjön med kommunal badplats och Långsjön. Vintertid plogas även Drevviken för skridsko och skidåkning.

Vid Alléplan finns ett flertal butiker och restauranger b.la. apotek, hälsocentral, frisör och matbutiker. I området finns även omtyckta Kumla Herrgård som erbjuder fin mat i vacker miljö.

Förskolor och skolor i området är: Kumla Skola, F-9 Fornuddens Skola, F-6 Sofiebergsskolan, F-6 Förskolan Stenkulan, Förskolan Paletten, Förskolan Trollebo, Montessoriförskolan Klinten, Förskolan Kryddan och Förskolan Sofiebergsstugan.

Intresseanmälan

Trollbäcken

Genom att klicka på ’Skicka’ godkänner du Innovation Properties användande av personuppgifter. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.