Om Innovation Properties

Den personliga bostadsutvecklaren

Med stilsäker arkitektur, genomtänkt design och god kundservice utvecklar Innovation Properties nyproducerade bostäder i attraktiva lägen. Innovation Properties är den personliga bostadsutvecklaren – som ser människan bakom köpet.

Innovation Properties vilar på idén att bygga väldesignade, funktionella och tidlösa bostäder i attraktiva områden – och sälja dem till ett rimligt pris. Med den moderna människans behov i åtanke skapas bostäder med karaktär, hem som står sig över tid och som du längtar att komma hem till.

Att förvärva en ny bostad är för många en av livets största affärer.

Att förvärva en ny bostad är för många en av livets största affärer. Det är viktigt att bilden som förmedlas inför köpet motsvarar kundens förväntningar. För oss på Innovation Properties är hela köpupplevelsen viktig, det handlar om allt från att vi med stor omsorg planerar och uppför husen till att du som bostadsköpare ska känna dig trygg genom hela processen.

För att säkerställa hög kvalitet och effektivt genomförda projekt samarbetar Innovation Properties med väletablerade byggföretag med god ekonomi. Många av våra arkitekter, byggentreprenörer och hantverkare har följt med sedan starten. Genom en välplanerad och trygg bostadsutveckling vill vi vara det självklara valet inom premiumsegmentet för medvetna bostadsköpare i Stockholm.

Företaget grundades 2012 av Kristian Wahlberg och Johan Bondebjer. Sedan starten har verksamheten visat en stark tillväxt. Under det första året producerades och såldes fyra bostäder, andra året 18, tredje året 54 och det fjärde verksamhetsåret 104 bostäder. Under 2017 producerades drygt 200 bostäder.

Innovation Properties vill också ge tillbaka till samhället och stöder årligen Stockholms Stadsmission och Cancerfonden.