Om Innovation Properties

Den personliga bostadsutvecklaren

Med stilsäker arkitektur, genomtänkt design och god kundservice utvecklar Innovation Properties nyproducerade bostäder i attraktiva lägen. Innovation Properties är den personliga bostadsutvecklaren – som ser människan bakom köpet.

Innovation Properties vilar på idén att bygga väldesignade, funktionella och tidlösa bostäder i attraktiva områden – och sälja dem till ett rimligt pris. Med den moderna människans behov i åtanke skapas bostäder med karaktär, hem som står sig över tid och som du längtar att komma hem till.

Att förvärva en ny bostad är för många en av livets största affärer.

Att förvärva en ny bostad är för många en av livets största affärer. Det är viktigt att bilden som förmedlas inför köpet motsvarar kundens förväntningar. För oss på Innovation Properties är hela köpupplevelsen viktig, det handlar om allt från att vi med stor omsorg planerar och uppför husen till att du som bostadsköpare ska känna dig trygg genom hela processen.

För att säkerställa hög kvalitet och effektivt genomförda projekt samarbetar Innovation Properties med väletablerade byggföretag med god ekonomi. Många av våra arkitekter, byggentreprenörer och hantverkare har följt med sedan starten. Genom en välplanerad och trygg bostadsutveckling vill vi vara det självklara valet inom premiumsegmentet för medvetna bostadsköpare i Stockholm.

Företaget grundades 2011 av Kristian Wahlberg och Johan Bondebjer.

Sedan starten, då företaget första året producerade 4 bostäder, har verksamheten visat en stark tillväxt och idag produceras mellan 100-250 bostäder årligen samtidigt som projektportföljen innehåller både förvaltningsfastigheter och ca 1.200 färdiga och blivande byggrätter för bostäder i Stockholms län.

Innovation Properties vill också ge tillbaka till samhället och stöder årligen bl.a Stockholms Stadsmission och Cancerfonden.

Från och med 2020 är Innovation Properties huvudsponsor för Huddinge IF.