Vår story

Stabil grund inför framtiden

Innovation Properties föddes ur en gemensam vision hos grundarna. Kristian Wahlberg och Johan Bondebjer var överens om de ville göra skillnad i branschen. Bidra till något bättre. När de lade grunden för företaget ville de därför ta ett steg närmare köparen – och värdera kundservice lika högt som kvalitet.

– Ett bostadsköp är bland de största affärerna du gör i livet, vi vill att våra köpare ska känna sig trygga och omhändertagna genom hela processen. Det kommer vi aldrig någonsin att tumma på, säger Johan Bondebjer.

Deras gemensamma övertygelse stakade ut vägen. De första åren drev och utvecklade de företaget parallellt med sina heltidsjobb. 2012 hade de skapat en grund stabil nog att stå på för att med full kraft satsa på Innovation Properties. Det var samma år som det första projektet färdigställdes, två parhus i Glömsta söder om Stockholm.

Ett bostadsköp är bland de största affärerna du gör i livet, vi vill att våra köpare ska känna sig trygga och omhändertagna.

Innovation Properties har haft en brant utvecklingskurva sedan starten. I dag är företaget väletablerat och tempot har ökat väsentligt med en produktionstakt på 200 bostäder per år. Men Kristian Wahlberg och Johan Bondebjer ser en tydlig linje från det första projektet fram till i dag.

– Att få vara med under hela processen, från att besöka en obebyggd skogstomt till att ett år senare få överlämna nycklarna till lyckliga och nöjda bostadsköpare, är en fantastisk känsla. Det är på många sätt kärnan i det vi gör, säger Kristian Wahlberg.