Vår vision

Kvalitetsbostäder som håller vad de lovar

Innovation Properties vision är att utveckla moderna och stilsäkra kvalitetsbostäder i attraktiva områden, utan att förlora siktet på en av våra viktigaste grundvärderingar – kontakten med kunderna.

Även om vi är ett större företag i dag än när vi startade är idealen desamma. Kundservice är hjärtat i vår verksamhet och vi sätter ett högt värde på att du känner dig trygg med oss.

Kundservice är hjärtat i vår verksamhet och vi sätter ett högt värde på att du känner dig trygg med oss.

Premium betyder gedigna, hållbara material, god design och ett väl utfört bygge. Därför följer vi hela byggprocessen på detaljnivå. Även om en konstruktionsdetalj är tillräckligt bra för att vara godkänd av regelverket, behöver det inte betyda att den lever upp till vår standard. Premium för oss är också att du ska vara nöjd och trivas i ditt nya hem.

Tillsammans med några av branschens bästa arkitekter och formgivare skapar vi estetiskt tilltalande, tidlösa och välritade bostäder. Men viktigast för oss är att bostaden är ordentligt byggd och fungerar som den ska. Innovation Properties säljer inte enbart drömmar – vi levererar högkvalitativa boenden som håller vad de lovar.