Brf Härdgropen 12, Glömsta

Studiohus och parhus i natursköna Glömsta, Huddinge.

I en lummig glänta mitt i idylliska Glömsta har vi skapat bostäder som smälter in i  ­omgivningarna och tar tillvara på tomtens karaktär.

I en lummig glänta mitt i idylliska Glömsta, uppför Innovation Properties nu åtta parhusbostäder och fyra studiohus, perfekt anpassade för ett aktivt liv nära skog och sjö. Tillsammans med den välrenommerade arkitektbyrån Studio Hultman-Vogt har vi skapat bostäder som smälter in i ­omgivningarna och tar tillvara på tomtens karaktär. Bostäderna uppförs i hjärtat av Glömsta med naturområden, sjöar och promenadstråk alldeles runt hörnet, samtidigt som det aldrig är långt till service, shopping och nöjesutbud. Brf Härdgropen 12 utgör en egen liten gårdssättning mitt emellan vidsträckta naturområden och ett lugnt, uppvuxet villaområde. Välkommen till en naturnära idyll i hjärtat av Glömsta.

  • OmrådeGlömsta, Huddinge
  • AdressSankt Eriksvägen 9
  • Antal bostäder12
  • SäljsstartVåren 2017
  • InflyttningSommar/höst 2018
  • Partner Borohus AB

Projektstatus

  • Projektering
  • Byggstart
  • Säljstart
  • Inflyttat

Bostäderna

Parhus, fem rum och kök

Storlek: 132 kvm

Våra parhus i två plan är skapade med hänsyn till den omgivande naturen, med vackra fasader i järnvitriolbehandlat trä som bara blir vackrare med åren. 

Entré med möjlighet till uteplats och liten förträdgård medan baksidan av tomten öppnar upp sig med en inbjudande gräsmatta där det också är förberett för altan.

Parhus, fem rum och kök

Storlek: 125 kvm

Suterränghusen tar tillvara på den unika karaktären i området, med sina vackra fasader i järnvitriolbehandlat trä,  som bara blir vackrare med åren. 

Parhusen är perfekt anpassade för den kuperade terrängen och på övervåningens baksida kommer man ut till en trädgård som består av gräsmatta och natur. 

Studiohus, två-tre rum och kök

Storlek: 42 kvm

Två av studiohusen ligger på en höjd och kan tack vare en suterränglösning erbjuda ett helt unikt och spännande litet hus i två våningar med full takhöjd och en totalyta om 42 kvadratmeter. Studiohusen knyter an till den lummiga och naturnära miljön med sina järnvitriolbehandlade fasader.

Här finns även möjlighet att njuta av det stillsamma lugnet från den egna uteplatsen på baksidan.

Studiohus, ett rum och loft

Storlek: 33 kvm

Två av våra studiohus erbjuder ett synnerligen yteffektivt boende på 33 kvadratmeter golvyta, fördelade på ett rum och sovloft med plats för dubbelsäng och måttanpassad förvaring. Även studiohusen knyter an till den lummiga och naturnära miljön med sina järnvitriolbehandlade fasader.

Här finns även möjlighet att njuta av det stillsamma lugnet från den möjliga uteplatsen.

Området

I Glömsta kan du plocka bär och svamp eller bada i vackra sjön Gömmaren, samtidigt som all nödvändig service bara är minuter bort.

Glömsta är ett ovanligt naturskönt bostadsområde i sydvästra Huddinge. Ett område med överflöd av grönska, stall, hästar och får. Oavsett om du vill ut och jogga, promenera i lugn takt eller plocka bär och svamp så har du naturen alldeles runt hörnet. Här finns också den vackra källsjön Gömmaren med både strand- och klippbad. Här finns också Flottsbro friluftsområde som kan stoltsera med både bad på sommaren och Stockholmsområdets högsta skidbacke vintertid.

För shopping, kultur, nöjen och service så är det aldrig långt till Heron City, Huddinge Centrum, Kungens Kurva eller Skärholmen Centrum. Det är bara att välja efter tycke och smak. När du bor i Brf Härdgropen 12 kan du själv låta ditt liv och dina intressen avgöra vart du vill ta dig. Läget mellan natur och stad ger att möjligheterna att leva ditt liv precis som du vill ha det.

Liknande projekt