Brf Stamkvistaren 27, Länna

Parhus och studiohus i natursköna Länna

Arkitektritade parhus med omsorgsfullt framtagna materialval i barnvänligt område med direkt närhet till förskola och kommunikationer i natursköna Länna.

På en skogsnära tomt i Huddinge uppför ­Innovation Properties 18 parhusbostäder och nio studiohus, ­perfekt anpassade för ett modernt och bekvämt liv nära naturen. Tillsammans med den välrenommerade arkitektbyrån Studio Hultman-Vogt har vi skapat vackra bostäder med respekt för såväl klassisk byggtradition som den natursköna platsen – med gedigna och hållbara material.

Bostäderna i Brf Stamkvistaren 27 uppförs i ett lummigt naturområde med direktkontakt till skog och sjö. Här finns möjlighet att förvärva ett naturnära boende med alla de moderna funktioner som krävs för en behaglig tillvaro. Dessutom mindre än 20 minuter från centrala Stockholm.

Välkommen till ett naturnära och modernt boende nära stan.

  • OmrådeLänna, Huddinge
  • AdressLunnarevägen 21-37
  • Antal bostäder27 st
  • InflyttningStartar hösten 2017
  • PartnerBorohus AB

Projektstatus

  • Projektering
  • Byggstart
  • Säljstart
  • Inflyttning

Bostäderna

Parhus, fem rum och kök

Storlek: 132 kvm

Våra 135 kvadratmeter stora parhusbostäder är skapade för den moderna och aktiva familjen som söker ett hållbart boende mellan skog, sjö och stad. Parhusen ligger på tomter med både grönska och gräsmatta. 

Den naturnära stilen fortsätter även innanför väggarna, med ljusa och naturliga träslag och material. Materialen i köken går i grått och ekfanér, och såväl stänkskydd som bänkskiva är i exklusiv Carraramarmor.

Studiohus, 1 rum och loft

Storlek: 33 kvm

Studiohusen erbjuder ett bekvämt naturnära boende på kompakta 33 kvadratmeter, fördelade på ett rum och sovloft, och med samma kvalitéer som i parhusbostäderna. Husen knyter an till den naturnära stilen med sin järn­vitriolbehandlade exteriör, som bara blir vackrare med åren. Här finns även möjlighet att njuta av den direkta närheten till naturen från den egna uteplatsen.

Köket accentueras av bänkskiva och stänskskydd i Carraramarmor. En trappa upp återfinns en ljus loftvåning som rymmer en stor dubbelsäng.

Området

Här har du naturen alldeles in på knuten, samtidigt som all nödvändig service bara är minuter bort. Läget nära Nynäsvägen tar dig in till Södermalm på 15 minuter eller ut till Nynäshamn på 30 minuter.

Idylliska Länna har förvandlats från industriområde till en levande ytterstadsdel med vackra Drevviken som centralpunkt. Helt nära ligger också fantastiska Tyresta Nationalpark där man kan njuta av det rika djurlivet och den skiftande naturen. Insjön Drevviken ingår i ett naturreservat och erbjuder rogivande fiske av bland annat abborre, gädda och gös. Här finns också gott om badplatser, med både sandstränder och klippor. Vintertid är Drevviken också populär bland skridskoåkare.

Den golfintresserade har aldrig långt till en bana, utan kan välja mellan bland annat Ågesta Golfklubb, Haninge Golfklubb, Fors Golf och Tyresö Golf.

När det gäller service finns allt man kan önska bara minuter bort. Här finns flera stora mataffärer som Ica Maxi, Citygross och Willys, hemelektronik, inredning, allt för barnen, ett stort byggvaruhus och inte minst de välkända butikerna Länna möbler och Länna sport. Helt enkelt allt man behöver för det bekväma livet.

I området finns också all service som behövs för ett behagligt och modernt liv. Skolor, förskolor, vårdcentral, apotek och matbutiker. Att sig in till centrala Stockholm tar mindre än 20 minuter. Men framför allt – vid Brf Stamkvistaren 27 har man alltid vacker natur runt hörnet.

Liknande projekt