Estradhusen, Vistaberg

Parhus med takterrasser

Nyckelfärdiga parhus i hjärtat av Vistaberg med detaljer utöver det vanliga såsom privata takterrasser, integrerat ljudsystem, fina trägolv och sobra jordnära materialval.

Parhusen är ritade av arkitektduon Hultman & Vogt och materialvalen är omsorgsfullt framtagna av vårt designteam. Bostäderna genomsyras av flödande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna tillsammans med en samtida arkitektur som väl smälter in i omgivningen.

Vi ser alltid till att våra bostäder erbjuder något utöver det vanliga. I detta projekt ingår som standard exempelvis integrerat ljudsystem från Sonos och er alldeles egna takterrass med fantastisk vy över området. Italienska kvalitetskök och fina, breda trägolv är några av husens alla kvalitéer.

 • OmrådeVistaberg, Huddinge
 • AdressKvittenvägen 1-5
 • Antal bostäder12 bostäder
 • SäljsstartSlutsålt
 • InflyttningQ4 2018
 • ArkitektHultman & Vogt

Projektstatus

 • Projektering
 • VIP-Säljstart
 • Byggstart
 • Säljstart
 • Inflyttat

Bostäderna

Parhus, 6 rum och kök
Storlek: 133 kvm
Månadskostnad: 4 998 kr/månad

Entréplan inrymmer stora sociala ytor såsom kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med stora fina fönsterpartier som leder ut till uteplatsen. I anslutning till entréhallen ligger duschrum med högt placerat fönster som skapar ett skönt ljusinsläpp, separat tvättstuga och förråd, inbyggt under trappan.

Övre plan inrymmer 4 sovrum så hela familjen får plats på samma våningsplan. Här finns även husets mer privata badrum med badkar. Trevligt allrum med stort fönsterparti som suddar ut känslan mellan inne och ute. Härifrån leder en trappa upp till den fantastiska takterrassen om hela 59 kvm med sol från morgon till kväll och härlig vy över området.

Parhus, 5 rum och kök
Storlek: 105 kvm
Månadskostnad: 4455 kr/månad

Liten entréhall som öppnar upp sig mot sociala ytor såsom kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med stora fina fönsterpartier som leder ut till uteplatsen. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Invid entréhallen ligger duschrum/kombinerad tvättstuga och inbyggt förråd under trappan.

Övre plan inrymmer 3 sovrum så hela familjen får plats på samma våningsplan. Trevligt allrum med stort fönsterparti som suddar ut känslan mellan inne och ute.

Härifrån leder en trappa upp till den fantastiska takterrassen om hela 39 kvm med sol från morgon till kväll och härlig vy över området.

Området

I Vistaberg kan du njuta fullt ut av naturen, cykla genom den trevliga trädgårdsstadsbebyggelsen och samtidigt ha all tänkbar service inom räckhåll.

Vistaberg är ett naturskönt område i en gammal kulturbygd i Huddinge som kännetecknas av parhus, radhus och villor men även av mycket grönska såsom ängar och mysiga strövområden. Området är mycket populärt bland barnfamiljer med sin angränsande natur och närheten till djuren vid Lövsta Gård.

Skogen, de naturliga kullarna och områdets historia som sträcker sig tillbaka ända till järnåldern ger Vistaberg en känsla av lugn och harmoni. I naturen går det att spendera tid med familjen med bär- och svampplockning eller sköna promenader. De närliggande sjöarna inbjuder till bad och lek på sommaren och uppfriskande skridskoåkning på vintern. Här finns också Stockholmsområdets högsta skidbacke endast fem minuters bilfärd bort.

Den omtyckta Vistabergsskolan och flera förskolor ligger i ­området vilket är tryggt och smidigt. Några minuter från trädgårdsstadsidyllen finns Huddinge Centrum med service och kommunikationer. Söker man ännu mer shopping, kultur och nöjen ligger Vistaberg strategiskt med Heron City, Kungens Kurva eller Skärholmen Centrum på behagligt avstånd.

Förbindelser

Bil till Huddinge C – 6 min (3,2 km)
Buss till Huddinge C – 21 min
Cykel till Huddinge C – 10 min

Bil till Stockholm C – 21 min (17 km)

 

Pendeltåg Huddinge C till Södra Station – 15 min
Pendeltåg Huddinge C till Stockholm C – 19 min

Bil till Kungens Kurva – 13 min (10,6 km)

Liknande projekt