Sjövillorna, Torsby

Parhus och studiohus på vacker sjötomt

Innovation Properties uppför ett spännande nyproduktionsprojekt på en plan och vackert belägen sjötomt i sydväst.

Fyra bostäder får direkt sjötomt och de resterande bostäderna ligger strax bakom och har sjöutsikt men också tillgång till sjön via den gemensamma grusgången som leder ner till en uteplats. Bostäderna genomsyras av genomgående hög kvalitet med smakfulla materialval såsom vitoljade trägolv, integrerat ljudsystem från Sonos, stora fönsterpartier och social men samtidigt funktionell planlösning. Kök från danska HTH i ljus ek med stänkskydd och bänkskiva i carraramarmor. Även badrummen är beklädda med carraramarmor.

  • OmrådeTorsby, Värmdö
  • AdressTorsby Solängsväg 14
  • Antal bostäder12 st
  • SäljsstartSlutsålt
  • PartnerBorohus AB

Projektstatus

  • Projektering
  • Byggstart
  • Säljstart
  • Inflyttning

Bostäderna

Parhus, fem rum och kök

Storlek: 133 kvm

Våra 133 kvadratmeter stora parbostäder är en modern tolkning av den klassiska skärgårdsarkitekturen – fast anpassade efter de krav som den moderna människan ställer på ett enkelt och bekymmerslöst boende.

Studiohus, ett rum och loft

Storlek: 33 kvm

De fyra studiohusen erbjuder ett bekvämt skärgårdsboende på kompakta 33 kvadratmeter, fördelade på ett rum och ett sovloft, men med samma direkta tillgång till natur, strand och bad som i parhusbostäderna.

Området

I Sjövillorna har du skärgården alldeles in på knuten, samtidigt som all nödvändig service bara är minuter bort.

Idylliska Gustavsberg har förvandlats från porslinsindustri till en levande småstad med den vackra hamnen som centralpunkt. Här fördriver man lätt en trivsam dag, med ­besök på Gustavsbergs Konsthall, lunch på Bistro ­Gustavsberg, middag på Hotell Blå bloms mysiga innergård och kanske­ ­a­­vslutning med kaffe i solnedgången på Café Tornhuset.

I när­området finns också smultronställen som Bullandö ­Marina, med sin populära krog, och Grisslinge Havsbad med både ­Grisslinge Bistro och Systrarna Delselius. Den golfintresserade har aldrig långt till en bana, utan kan välja mellan bland annat Ingarö, Wermdö Golf, Fågelbro och Norråva.

I området finns också all service som behövs för ett ­behagligt och modernt liv. Skolor, förskolor, vårdcentral, apotek och mat­butiker. Att ta sig in till centrala Stockholm tar mindre än 30 minuter. Men framför – vid Sjövillorna har man alltid världens vackraste skärgård runt hörnet.

Liknande projekt