Markanvisningstävling på Lidingö avgjord

Tidigare i år utlyste Lidingö Stad en markansvisningstävling i de nya kvarteren som planeras i Högsätra på Lidingö. Visionen med det nya bostadsområdet är en bostadsbebyggelse som präglas av grönska och högklassig arkitektur i klassisk stil som bryter av mot den befintliga bebyggelsens delvis storskaliga och monumentala karaktär. Markanvisningstävlingen är den tredje i raden avseende exploateringen utav Högsätra och avser en byggnation av ca 30 radhus. Byggnationen av de nya bostäderna för denna etapp förväntas kunna starta under 2024/2025.

Av ca 30 inkomna bidrag valdes 3 bidrag ut till en slutpresentation, vi var ett av dom utvalda bidragen.

Markanvisningstävlingen är nu avgjord och Lidingö Stad gav denna gång uppdraget till en annan aktör. Vi önskar dem ett stort lycka till med projektet och tackar Lidingö Stad för ett fint samarbete under tävlingens gång.

Ta gärna del av Innovation Properties tävlingsbidrag med inspiration från de engelska stadsradhuskvarteren med grönskande utemiljöer nedan.

 

Se alla nyheter

Senaste nyheterna

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.