Att hyra av oss

Vi bygger moderna och hållbara bostäder och vi vill att det ska vara enkelt för dig att hitta ditt drömhem.

I våra hyresrätter bor du i hus i attraktiva och uppvuxna områden med unika egenskaper, vackra omgivningar och närhet till kommunikationer.

Nedan finner du våra olika projekt och du kan göra en intresseanmälan till våra lediga bostäder.

Hållbart boende

För oss är det av stor vikt att våra bostäder är hållbara ur fler än ett perspektiv. Vi anser att ett hållbart boende byggs med högkvalitativa och miljöcertifierade produkter och att det efter produktionen även lever vidare på bästa sätt ur ett socialt perspektiv.

Vi vill att våra områden ska vara trivsamma och trygga för alla och satsar utöver bostäderna även på boendemiljön med sociala mötesplatser så som lekplatser, utegym och torg i härliga omgivningar.

Som ytterligare ett steg i detta hållbarhetsarbete strävar vi efter att alla våra hyresrättsprojekt ska vara Svanenmärkta.

En Svanenmärkt byggnad har granskats ur ett livscykelperspektiv. Det innebär ett helhetsgrepp på hela byggprocessen, byggnaden samt dess användning och förvaltning. Byggmaterial och kemiska produkter har kontrollerats: från det trä som används i takstolarna till spacklet i badrummet. Byggnaden ska leva upp till tuffa krav på låg energianvändning. Svanen ställer även krav som till exempel ska stimulera användandet av förnybar energi och gröna innovationer.

Projekt

Se alla projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.