Finansiell information

Innovation Properties är den personliga bostadsutvecklaren som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter långsiktigt, hållbart och med stort engagemang och hjärta.

Nedan kan du läsa om vår historia och vision samt ta del av finansiella rapporter.

5

Årets resultat (msek)

450

Bostäder under projektering

6500

Utvecklat värde kommande projekt (msek)

1150

Byggrätter i projektportföljen

Vår historia

Innovation Properties grundades 2012 av vännerna Kristian Wahlberg och Johan Bondebjer med en tydlig vision att utveckla unika bostadsprojekt för alla människor.

Det första projektet bestod av fyra bostäder och fram till idag har bolaget producerat 70 500 kvm ljus BTA fördelat på 695 bostäder.

Projektportföljen består av ca 100 000 kvm ljus BTA fördelat på både bostadsrättsprojekt och hyresrättsprojekt där avsikten är att bygga hållbara, miljöcertifierade hyresbostäder för egen förvaltning.

Idag utvecklar vi allt från råmark till att vi driver detaljplaner och förvärvar färdiga byggrätter. Vi bygger allt från småhus till flerfamiljshus. Vi är även med och förändrar Stockholms stadssiluett i projekt Nacka Port där ambitionen är att bygga två torn om 40 respektive 30 våningar.

Vi är ett familjärt team som alla dagligen arbetar aktivt för att överträffa våra egna och kundernas förväntningar, samtidigt som vi alltid har lika trevligt tillsammans.

Dokument

Kontakt

Har du några frågor eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss.

Robert Stoltz
VD
robert@innovationproperties.se
+46 70 363 28 27

Magnus Ekvall
CFO
magnus@innovationproperties.se
+46 70 863 49 55

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.