Samhällsengagemang

För oss på Innovation Properties är det viktigt att på olika sätt bidra till ett bättre samhälle. Vi tror att man för att kunna göra skillnad måste investera långsiktigt och har därför valt att engagera oss i organisationer som ligger oss varmt om hjärtat.

I dagsläget är det nedan organisationer som vi stöttar, men ser att vi framöver kan göra ännu mer. Vi hoppas genom vårt stöd kunna hjälpa till att förbättra vardagen för fler och samtidigt bidra till en ljus framtid.

Stockholms Stadsmission

Att stödja Stadsmissionen anser vi vara en självklarhet. Att ha tak över huvudet ska vara en mänsklig rättighet och vi vill göra vad vi kan för att hjälpa till att förverkliga det. Vi vill ge tillbaka till en organisation som aktivt jobbar med att bekämpa bostadslöshet och de konsekvenser det för med sig.

stadsmissionen.se

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop, det är något vi tror att alla kan vara överens om. Att stötta Barncancerfonden, som är en lokalt förankrad stöd- och påverkansorganisation som arbetar för att varje barn och familj ska kunna leva ett gott och långt liv, känns bra i magen. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och dess konsekvenser för den som drabbas idag och i framtiden. De lämnar ingen ensam.

barncancerfonden.se

Unicef

Det finns de som tror att det är omöjligt att förändra världen. Unicef vet att det går och de vet hur man gör. Över hela världen kämpar de i regerings­korridorer, slum­områden, flykting­läger och avlägsna byar för att alla barn ska få den barndom som de har rätt till. Barn­konven­tionen styr deras arbete. För oss känns det som en självklarhet att stödja en organisation som denna.

unicef.se

Huddinge IF

Vårt sponsorskap av Huddinge IF har sin grund i vår lokala förankring i Huddinge. Vi har byggt många bostäder där och många av våra kunder är aktiva i föreningen där deras barn spelar fotboll. Vi ser det som något otroligt viktigt och vill vara med och stödja deras arbete. Det känns naturligt. Föreningen arbetar också med social hållbarhet genom att uppmuntra barn i Huddinges utsatta områden till att börja idrotta och finna en gemenskap genom det.

huddingeif.se

Djurgården Fotboll

Djurgården Fotboll – Stockholms stolthet och ledande idrottsförening.

Djurgårdens 9 framgångsprinciper;

Stå upp för rättvisa – Tydligt ledarskap – Tar socialt ansvar – Goda förebilder – Professionell inställning – Alltid visa vilja – Varm gemenskap – Uppmuntra mod – Glädje och kärlek.

Vi har valt att sponsra Djurgården som med sina värderingar på många sätt liknar våra värderingar.

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.