Innovation Properties uppför högkvalitativa bostäder som ska finnas kvar i många år framöver. Det medför att vi ställer höga krav på hållbarhet genom hela vår produktionskedja. Det betyder också att vårda de värderingar vi står för internt och investera långsiktigt i våra medarbetare.

Hållbarhet inom vår produkt kan handla om allt från rejäla golv, lättskötta fasader och material som åldras vackert – till kök och badrum som formmässigt står sig över tid. För oss innebär det också att se bortom själva produktionen. För att åstadkomma förändring krävs det att vi lever som vi lär och tar ansvar för det vi kan påverka genom att till exempel ställa krav på våra leverantörer för fler hållbara lösningar.

Vi engagerar oss i utvalda organisationer och verksamheter med förhoppningen att vårt bidrag ska leda till ett mer hållbart samhälle på sikt. Vårt interna hållbarhetsarbete ska återspegla de värderingar vi satt upp inom företaget med ledord som långsiktighet, personlig fastighetsutveckling och transparens och genom dom skapa en familjär arbetsplats där varje medarbetare trivs och utvecklas.

Miljöarbete

Samhällsbilden på miljö- och hållbarhetsarbete har förändrats med tiden och det ställs högre krav på omställning till mer hållbara lösningar. Idag står byggindustrin för en stor del utav utsläppen. Det behöver förändras. Som aktör i den industrin gör vi på Innovation Properties vad vi kan och ställer krav på våra leverantörer för mer hållbara lösningar och alternativ.

Läs mer

Samhällsengagemang

Att engagera sig i samhällsfrågor och på olika sätt bidra till ett bättre samhälle är för oss på Innovation Properties en självklarhet. För att kunna göra skillnad tror vi att man måste investera långsiktigt och har därför valt att stödja organisationer som står oss varmt om hjärtat.

Läs mer

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.