Samarbetspartners

Vi strävar alltid efter kvalitativa och långsiktiga samarbeten för bästa kundnytta, så det är med noggrannhet vi väljer samarbetspartners. Vi är otroligt stolta över vårt framgångsrika samarbete med Borohus och Västkuststugan som har pågått sedan starten 2012. Vi delar samma värderingar kring långsiktighet, kvalitet och kundnöjdhet.

Samarbetet med Borohus och Västkuststugan har också lett till nya spännande samarbeten; tillsammans med Balder planerar vi för Sveriges högsta bostadshus i projektet Nacka Port och tillsammans med K-Fastigheter kommer vi att utveckla kvalitativa hyresfastigheter i attraktiva lägen.

Borohus

Borohus grundades 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika företagen i husbranschen. Borohus är också en stark samarbetspartner sen starten, och vi har tillsammans producerat över 400 bostäder ihop. Vi delar samma värderingar kring långsiktighet, ärlighet, kvalitet och kundnöjdhet.

borohus.se

VästkustStugan

VästkustStugan är koncernmodern där Borohus är ett av dess dotterbolag och byggde sitt första hus redan 1932, som också är en stabil partner till oss. VästkustStugans fabrik ligger i Mjöbäck, Västergötaland, och här tillverkas merparten av vår hus utifrån ledorden miljömedvetenhet, kvalité och trygghet.

vastkuststugan.se

Balder

Balder bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter och områden i städer med god tillväxt, och är en av de största aktörerna på den nordiska marknaden. Balder blev en viktig partner till oss i och med vårt stora gemensamma projekt Nacka Port.

balder.se

K-Fastigheter

K-Fastigheter grundades 2010 och fokuserar på att förvärva, bygga och förvalta fastigheter i den expansiva Öresundsregionen, men även andra tillväxtregioner. Verksamheten omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. Samarbetet med K-Fastigheter blir startskottet för att gemensamt utveckla hyresfastigheter som en del av Innovation Properties långsiktiga mål.

k-fastigheter.se

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.