Innovation Properties vision är att utveckla moderna och stilsäkra kvalitetsbostäder i attraktiva områden, utan att förlora siktet på en av våra viktigaste grundvärderingar – kontakten med kunderna.

Sedan starten, då företaget producerade 4 bostäder första året, utvecklar vi idag omkring 200 bostäder om året. Vi har gått till att bli marknadsledande inom utveckling av småhusprojekt i Storstockholm. Den positionen ska vi bevara och samtidigt bli ännu bättre och bredda vår marknad ut i landet.

Efter 10 år på bostadsmarknaden påbörjar vi ett nytt kapitel som ett innovativt fastighetsbolag där vi även bygger våra egna hus för egen förvaltning.

Även om vi är ett större företag i dag än när vi startade är idealen densamma. Kundservice är hjärtat i vår verksamhet och vi sätter ett högt värde på att du känner dig trygg med oss. Tillsammans med några av branschens bästa arkitekter och formgivare skapar vi estetiskt tilltalande, tidlösa och välritade bostäder. Men viktigast för oss är att bostaden är ordentligt byggd och fungerar som den ska.

Innovation Properties säljer inte enbart drömmar – vi levererar högkvalitativa boenden och fastigheter som håller vad de lovar.

Vi strävar efter långsiktighet i allt vi gör. I allt från materialval till våra samarbeten, produktioner och kundrelationer.

Vision

Kvalitetsbostäder som håller vad de lovar. Innovation Properties vision är att utveckla moderna och stilsäkra bostäder i attraktiva områden, utan att förlora siktet på en av våra viktigaste grundvärderingar – kontakten med kunderna.

Filosofi

I ett hem ska funktion, hög kvalitet och god design samspela för att höja livskvaliteten och inte bara priset. För att skapa ett hem som vi tror du kommer tycka om, utgår vi alltid från oss själva. Vad är viktigt i en bostad? Vilka material känns bra, vilka färger och flöden? Hur är upplevelsen av att stiga in i bostaden? Kommer man sova gott i det här sovrummet? I ett hem ska funktion, hög kvalitet och god design samspela för att höja livskvaliteten och inte bara priset.

Vi tror på långsiktighet framför en hög byggtakt. Genom en omhändertagande, personlig service vill vi vara med våra köpare under hela processen. Långsiktighet präglar också våra samarbeten med några av branschens mest erfarna byggentreprenörer, snickare och arkitekter – flera av dem har följt oss hela vägen sedan starten. Det innebär en trygghet för oss, men också för våra bostadsköpare, som får precis vad de betalat för.

När du får nyckeln till ditt nya hem är det något som både du och vi kommer att vara stolta över en lång tid framöver.

Ett bostadsköp är bland de största affärerna du gör i livet, vi vill att våra köpare ska känna sig trygga och omhändertagna genom hela processen.

Läs mer

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.