Ciderhusen, Steninge Slottsby

  • Inflytt 2022
  • 98 bostäder
Intresseanmälan

Ciderhusen

I slottsallén avser Innovation Properties i samarbete med Borohus och Peab uppföra 98 lägenheter. I området kan du njuta av den fantastiska slottsmiljön och i stenladan finns både butiker och den populära restaurangen där det serveras grillad mat året om. Båtklubben byggs nu ut och det finns även möjlighet till stallplats.

Steninge Slottsby är en historisk plats och det kommer att synas både i arkitektur, gaturum och i materialval. Vi hämtar det bästa från den traditionella byn och engelska trädgårdsstaden men skapar ändå något helt eget och samtida som utgår från människors liv och behov idag.

De nya bostäderna som ligger samlade i tun och längs huvudgatan består av fint utformade villor, lantradhus och lägenheter med en vacker färgpalett. Varje tun har sin mötesplats och sin karaktär och mitt i byn ligger områdets förskola och skola som ska bli en av Stockholmsområdets främsta. Även här gäller hög arkitektonisk standard och vacker omgivande natur.

Läs mer om Steninge Slottsby.

I samarbete med Peab och Borohus.

Status

Projektering

Byggstart

Inflytt

Området

Steninge Slottsby ligger i en historisk kulturmiljö vid Steninge Slott i Sigtuna. Det här är en viktig utgångspunkt i utformningen av byn. Stor kraft läggs på att respektera och förstärka platsens skönhet och skapa en lantlig miljö som inbjuder till umgänge och rekreation.

En plats för både boende och varande, ständigt med hänsyn till naturen och Steninges historia.

Steninge Slottsby är en historisk plats och det kommer att synas både i arkitektur, gaturum och i materialval.

Intresseanmälan

Ciderhusen, Steninge Slottsby

Genom att klicka på ’Skicka’ godkänner du Innovation Properties användande av personuppgifter. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.