Ältadalen, Nacka

  • Slutsålt
  • 14 bostäder
  • 5 rum
  • 110 kvm

Ältadalen

Arkitektritade och yteffektiva radhus om 110 kvm i barnvänliga Ältadalen. Här finns massor med nybyggda lekplatser, förskolor, skolor och fantastisk natur med populära Hellasgården några minuter bort. Här bor du optimalt med naturen som granne samtidigt som avståndet till Stockholm C är 1,5 mil.

Projektet innehåller arkitektritade radhus om 110 kvm boyta fördelade på 5 rum och kök. Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med utrullade gräsmattor, altaner m.m.

Bostäderna genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp mot naturen. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella med dom sociala ytorna på entréplan och familjens privata sovrumsavdelning med 3-4 sovrum (möjligt allrum beroende på disposition) och ett badrum med badkar på övre plan.

Arkitektritade radhus i barnvänligt område.

Status

Projektering

VIP-säljstart

Byggstart

Inflyttning

Området

Ältadalen är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Nacka. Nya fina lekplatser är byggda och i direkt närhet finns både förskolor, skolor, fantastiskt natur och populära Hellasgården några minuter bort.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.