Brf Sicklaön 10

  • Slutsålt
  • 10 bostäder
  • 2–5 rum
  • 44–127 kvm

Brf Sicklaön 10

Innovation Properties avser uppföra ett spännande nyproduktionsprojekt ritat av arkitekterna Jonas Hultman och Henrik Vogt.

Målet är att uppföra ett modernt och tilltalande hus i tiden som samtidigt smälter in i den vackra omgivningen som genomsyras av gamla hus med anor från slutet av 1800-talet. Bostäderna kommer preliminärt erbjudas i storlekarna 2-5 rum och kök.

Här bor man ostört på en bit hittills orörd skogsmark, omgiven av villabebyggelse och generösa grönområden.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Trots det natursköna läget har man nära till det mesta. Birka är ett av Nacka kommuns äldsta villaområden, de första husen färdigställdes redan på 1880-talet. Gatorna runtom Brf Sicklaön 10 domineras av klassiska villor med stora tomter och vackra fasader. Hus sätter prägel på området och bidrar till dess rofyllda, trygga och barnvänliga atmosfär. Birka har ett unikt läge mitt emellan Svindersviken och Järla­sjön. De boende i området kan njuta av närheten till vackra naturmiljöer som inbjuder till både avkoppling och motionsmöjligheter.

Promenera i orörd skogsmark, bada från de populära bryggorna vid Järla­sjön eller åk skridskor och skidor på Svindersviken under vintern. Alldeles i närheten finns dessutom alla moderna bekvämligheter man kan tänka sig behöva. Här ligger förskolor, skolor och gymnasium.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.