Estradhusen, Huddinge

  • Slutsålt
  • 12 bostäder
  • 5–6 rum
  • 105–133 kvm

Estradhusen

Parhusen är ritade av arkitektduon Hultman & Vogt och materialvalen är omsorgsfullt framtagna av vårt designteam. Bostäderna genomsyras av flödande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna tillsammans med en samtida arkitektur som väl smälter in i omgivningen.

Vi ser alltid till att våra bostäder erbjuder något utöver det vanliga. I detta projekt ingår som standard exempelvis integrerat ljudsystem från Sonos och er alldeles egna takterrass med fantastisk vy över området. Italienska kvalitetskök och fina, breda trägolv är några av husens alla kvalitéer.

Nyckelfärdiga parhus i hjärtat av Vistaberg med detaljer utöver det vanliga.

Status

Projektering

VIP-säljstart

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Vistaberg är ett naturskönt område i en gammal kulturbygd i Huddinge som kännetecknas av parhus, radhus och villor men även av mycket grönska såsom ängar och mysiga strövområden. Området är mycket populärt bland barnfamiljer med sin angränsande natur och närheten till djuren vid Lövsta Gård.

Skogen, de naturliga kullarna och områdets historia som sträcker sig tillbaka ända till järnåldern ger Vistaberg en känsla av lugn och harmoni. I naturen går det att spendera tid med familjen med bär- och svampplockning eller sköna promenader. De närliggande sjöarna inbjuder till bad och lek på sommaren och uppfriskande skridskoåkning på vintern. Här finns också Stockholmsområdets högsta skidbacke endast fem minuters bilfärd bort.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.