Strömma Arkipelag, Värmdö

  • Slutsålt
  • 24 bostäder
  • 2–6 rum
  • 33–158 kvm

Strömma Arkipelag

Strömma Arkipelag är ritade av arkitektduon Hultman-Vogt och materialvalen är omsorgsfullt framtagna av vårt designteam. Bostäderna genomsyras av ett flödande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna tillsammans med en samtida arkitektur som väl smälter in i omgivningen.

Vackert beläget i det natursköna landskapet i att­raktiva Strömma på Värmdö uppför Innovation ­Properties­­ 16 parhus och åtta studiohus. Nyskapande bostäder för den aktiva och moderna människan som vill bo i skärgården med närhet till innerstan. ­Utmärkande för projektet är de gedigna och noga utvalda materialen som går i samklang med naturen. Boende i Strömma Arkipelag förvärvar ett natur­nära boende med alla de moderna funktioner som krävs för ett enkelt och skönt liv. Välkommen hem till lugnet.

Strömma Arkipelag är ett modernt boende i skärgårdsmiljö.

Granitkeramik i badrummen ger en taktil känsla, där samspelet mellan sten och ek är inspirerat av naturen runt omkring.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Vackert beläget uppe på höjden med utblick över vattnet skapas unika parhusbostäder och studiohus där man bor ostört utan insyn. Den närmaste omgivningen ger en skön frihetskänsla med naturen inpå knuten, och på promenadavstånd finns en brygga med tillhörande bastu som hör till bostadsrättsföreningen.

Kvällssolen kommer att skina över både bryggan och husen vilket sätter extra guldkant på vår- och sommarkvällarna. På cykelavstånd cirka 5 minuter bort ligger Kroksjön som är en populär badsjö med sandstrand, hopptorn och flytbrygga.

Strömma är en attraktiv plats med fantastisk sommarpuls som kretsar runt Strömma Kanalbar och båtmacken.

Strömma är en av Värmdös mest välkända och attraktiva platser med fantastisk sommarpuls som kretsar runt Strömma Kanalbar och båtmacken. Många båtar passerar Strömma kanal under sommaren vilket skapar en härlig skärgårdsstämning. Den som tycker om att spela golf har närhet till Wermdö Golf & Country Club samt till Fågelbro Golfklubb där det även finns tillgång till ett friliggande stall i egen regi.

Vintertid är det långa promenader, skidåkning och skridskoåkning på någon av de närbelägna sjöarna som lockar. Vill man hellre värma sig inomhus kan man ta en frukost, fika eller lunch vid öppna spisen på mysiga Systrarna Delselius. I Nacka Forum, som ligger 20 minuter bort, finns shopping, restauranger, caféer och service. Till Värmdö tar man sig med bil, buss eller varför inte båt. 

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.