Västra Terrassen, Huddinge

  • Slutsålt
  • 21 bostäder
  • 1 och 6 rok
  • 33 och 133 kvm

Västra Terrassen

I samarbete med arkitekt­byrån Hultman-Vogt har vi skapat familjevänliga parhus och yteffektiva studiohus i Högmora, Huddinge strax utanför Stockholm. Den samtida arkitekturen med väl genomtänkt fönstersättning känns skarp och modern, men samtidigt omhändertagande i sin utformning. De mörka fönsterdetaljerna står i djärv kontrast till den naturligt grå träytan behandlad med järnvitriol vilket ger husen en harmonisk men distinkt karaktär. Här finns möjligheten att förvärva ett naturnära boende med alla funktioner som behövs för en behaglig tillvaro.

Parhus och studiohus med detaljer utöver det vanliga med privata takterrasser, integrerat ljudsystem, trägolv och sobra materialval.

Status

Projektering

VIP-säljstart

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Högmora ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen och har länge varit ett uppskattat fritidsområde vars historia går tillbaka ända till stenåldern. Här bor man granne med naturen med närhet till Örlångens naturreservat som erbjuder grillplatser, vandringsleder och härliga naturupplevelser och möjliggör ett aktivt friluftsliv.

Läget är optimalt för de som vill ha närhet till naturområden men samtidigt ha möjligheten att snabbt kunna ta sig in till stan.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.