Förvaltningsportfölj

Projektet är omsorgsfullt ritat med den aktiva barnfamiljen i fokus. Materialvalen är varma i sina toner som tillsammans med dom stora fönsterpartierna i antracitgrått skapar unika och attraktiva bostäder att trivas i under lång tid.

Projektet inrymmer 50 bostäder i varierande storlekar, allt från våra supereffektivt studio och ateljéhus till parhus i varierande storlekar från 70 till 133 kvm. Östra Terrassen är lugnt beläget på återvändsgata med naturen som närmsta granne.

Projektet är omsorgsfullt ritat med den aktiva barnfamiljen i fokus. Materialvalen är varma i sina toner som tillsammans med dom stora fönsterpartierna i antracitgrått skapar unika och attraktiva bostäder att trivas i under lång tid. Projektet inrymmer 50 bostäder i varierande 
storlekar, allt från våra supereffektivt studio och ateljéhus till parhus i varierande storlekar från 70 till 133 kvm. Östra Terrassen är lugnt beläget 
på återvändsgata med naturen som närmsta granne.

Projekt

Se alla projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.