Innovation Properties fortsätter förvärva byggrätter i Nacka

Innovation Properties fortsätter förvärva byggrätter i Nacka tillsammans med Borohus. Här utvecklas hållbara småhus med fokus på parhus till ett sammanlagt projektvärde om ca 500 miljoner.

”Ambitionen är som alltid att skapa moderna, hållbara bostäder i trä som smälter väl in i den natursköna skärgårdsmiljön. Förvärvet är helt i linje med vår profil och vi ser fram emot produktionsstart” säger Kristian Wahlberg, Innovation Properties.

Innovation Properties och Borohus har ett gediget samarbete sedan 10 år och har tidigare utvecklat populära bostadsprojekt i bland annat Nacka, Värmdö, Lidingö, Österåker och Huddinge. Duon producerar i dagsläget 268 bostäder om totalt ca 27.500 kvm ljus BTA i Stockholm, både som bostadsrätter och hyresrätter.

För ytterligare information, vänligen kontakta: VD, Robert Stoltz, Innovation Properties 070-363 28 27 / robert@innovationproperties.se

Se alla nyheter

Senaste nyheterna

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.