Ytterligare fastighetsförvärv i Nacka

Innovation Properties har förvärvat ytterligare byggrätter i Kummelnäs, Nacka kommun tillsammans med Borohus. Förvärvet innebär en utökning av duons byggrätter i det expansiva skärgårdsområdet där nu fyra olika bostadsprojekt om totalt 75 bostäder kommer att genomföras.

Projekten kommer att innehålla arkitektritade par- och studiohus i trä som smälter väl in i den natursköna skärgårdsmiljön. Byggnationen i området beräknas startas under hösten 2022.

Innovation Properties och Borohus har ett gediget samarbete sedan 10 år tillbaka och har tidigare, utöver Nacka, utvecklat populära bostadsprojekt i bland annat Värmdö, Lidingö, Österåker och Huddinge. Duon producerar i dagsläget 268 bostäder om totalt ca 27.500 kvm ljus BTA i Stockholm, både som bostadsrätter och hyresrätter.

För ytterligare information, vänligen kontakta: VD, Robert Stoltz, Innovation Properties 070-363 28 27 / robert@innovationproperties.se

Se alla nyheter

Senaste nyheterna

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.