Brf Antilopen 9, Lidingö

  • Slutsålt
  • 9 bostäder
  • 1–5 rum
  • 33–126 kvm

Brf Antilopen 9

På en vacker plats på centrala Lidingö uppförs parhus och studiohus med en arkitektur utöver det vanliga. Här samsas ett levande naturmaterial såsom behandlad träpanel i järnvitriol med stora fönsterpartier som ger ett flödande ljusinsläpp. Visionen har varit att rita smakfulla bostäder som sticker ut i mängden samtidigt som de smälter in i omgivningen på ett rofyllt sätt.

Parhusen har en social entrévåning med vardagsrum och matplats med två utgångar till trädgården. Köket, som ligger i vinkel mot matplatsen, har också utgång till en uteplats med morgonsol. Husets samtliga sovrum inryms på övre plan tillsammans med ett allrum och badrum. Takterrassen är något vi är extra stolta över och den skapar inte bara ytterligare en social plats med sol under hela dagen utan den ger även bostäderna ett interiört fint uttryck med ljusinsläpp och rymd på övervåningen.

Studiohusen erbjuder en synnerligen yteffektiv planlösning med fina kvalitéer såsom ­panoramafönster samt dubbel takhöjd i del av vardagsrummet vilket skapar en härlig rymd.

 

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Parhus och studiohus i ett av Lidingös mest attraktiva lägen.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.