Brf Rödingen 6, Huddinge

  • Slutsålt
  • 6 bostäder
  • 1–5 rum
  • 33–125 kvm

Brf Rödingen 6

Innovation Properties avser uppföra ett spännande nyproduktionsprojekt ritat av arkitekterna Jonas Hultman och Henrik Vogt. Bostäderna kommer erbjudas som parhus och studiohus.

Solgård ligger i direkt anslutning till Huddinge C och är ett uppvuxet villaområde med förskola och närhet till trevliga ­strövområden. Bostäderna är fördelade på två parhus och två mindre studio­hus. Dessa genomsyras av innovativ arkitektur och väl utvalda materialval såsom, vitoljade ekgolv, kökssnickerier och badrumsinredning från danska HTH, infällda spotlights och ljudsystem från Sonos. Samtliga bostäder kännetecknas av ljus och rymd, delvis dubbel takhöjd upp till 5 meter och stora fönster som tack vare husens ­placering ändå får ett gott insynsskydd. Bostäderna är väl ­anpassade för området och arkitekturen är stram och helt rätt i tiden med fasad behandlad med järnvitriol. De stora fönster­partierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Välkommen hem!

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

De stora fönster­partierna gör att känslan mellan inne och ute suddas ut.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.