Brf Eldgropen 12, Huddinge

  • Slutsålt
  • 12 bostäder
  • 1–5 rum
  • 33–125 kvm

Brf Eldgropen 12

Innovation Properties uppför ett spännande nyproduktionsprojekt ritat av arkitekterna Jonas Hultman och Henrik Vogt. Bostäderna erbjuds som parhus och små studiohus och ligger i en vacker södersluttning med fantastiskt fin utsikt över området.

Bostäderna genomsyras av kvalitéer som stora panoramafönsterpartier och dubbel takhöjd. Materialvalen är omsorgsfullt utvalda såsom vitoljade trägolv, integrerat ljudsystem från Sonos, påkostade kök från danska HTH med bland annat integrerade vitvaror och bänkskiva samt stänkskydd i Corestone.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Glömsta är ett naturskönt och strategiskt rätt område med närhet till både Huddinge C och E4:an.

Området

Glömsta är strategiskt beläget mellan ­Huddinge centrum och E4:an och kännetecknas av villor i en grönskande ­miljö. En promenad, en cykeltur, en busstur – Gömmarens natur­reservat ligger alltid nära. Området är ett mycket välbesökt natur­reservat, här finns möjlighet till ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Du kan njuta av leder och stigar som passar stavgång, skidåkning, löpning, ridning eller en helt vanlig promenad. Sol, bad och en stunds skön ­avkoppling vid sjön Gömmaren är ett välkänt sommarnöje för många Huddingebor.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.