Högmoradalen, Huddinge

  • Slutsålt
  • 9 bostäder
  • 3–6 rum
  • 72–133 kvm

Högmoradalen

Projektet innehåller arkitektritade parhus och studiohus i varierande storlekar med hög standard. Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med utrullade gräsmattor, altaner, grusade gångar m.m.

Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta. Projektet är vackert beläget i hjärtat av området med några hundra meter från den kommande förskolan och bollplanen.

Ljust allrum på övre plan.
Trappan till övervåningen når du direkt från entrén.

Familjevänliga bostäder i grönskande omgivningar.

Status

Projektering

VIP Säljstart

Byggstart

Säljstart

Inflytt

Området

Högmora ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen och har länge varit ett uppskattat fritidsområde vars historia går tillbaka ända till stenåldern. Här bor man granne med naturen med närhet till Örlångens naturreservat som erbjuder grillplatser, vandringsleder och härliga naturupplevelser och möjliggör ett aktivt friluftsliv.

Läget är optimalt för de som vill ha närhet till naturområden men samtidigt ha möjligheten att snabbt kunna ta sig in till stan.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.