Brf Härdgropen 12, Huddinge

  • Slutsålt
  • 12 bostäder
  • 1–5 rum
  • 33–132 kvm

Brf Härdgropen 12

I en lummig glänta mitt i idylliska Glömsta, uppför Innovation Properties nu åtta parhusbostäder och fyra studiohus, perfekt anpassade för ett aktivt liv nära skog och sjö. Tillsammans med den välrenommerade arkitektbyrån Studio Hultman-Vogt har vi skapat bostäder som smälter in i ­omgivningarna och tar tillvara på tomtens karaktär.

Bostäderna uppförs i hjärtat av Glömsta med naturområden, sjöar och promenadstråk alldeles runt hörnet, samtidigt som det aldrig är långt till service, shopping och nöjesutbud. Brf Härdgropen 12 utgör en egen liten gårdssättning mitt emellan vidsträckta naturområden och ett lugnt, uppvuxet villaområde. Välkommen till en naturnära idyll i hjärtat av Glömsta.

I en lummig glänta mitt i idylliska Glömsta har vi skapat bostäder som smälter in i ­omgivningarna och tar tillvara på tomtens karaktär.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Glömsta är ett ovanligt naturskönt bostadsområde i sydvästra Huddinge. Ett område med överflöd av grönska, stall, hästar och får. Oavsett om du vill ut och jogga, promenera i lugn takt eller plocka bär och svamp så har du naturen alldeles runt hörnet. Här finns också den vackra källsjön Gömmaren med både strand- och klippbad. Här finns också Flottsbro friluftsområde som kan stoltsera med både bad på sommaren och Stockholmsområdets högsta skidbacke vintertid.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.