Brf Styrmannen 49, Huddinge

  • Slutsålt
  • 49 bostäder
  • 2–5 rum
  • 45–111 kvm

Brf Styrmannen 49

Innovation Properties uppför ett spännande nyproduktionsprojekt ritat av arkitekterna Jonas Hultman och Henrik Vogt. Projektet genomsyras av hög arkitektonisk kvalitét och för de som flyttar in erbjuds en synnerligen hög standard med vitoljade trägolv, smakfulla kök och badrum, stora fönsterpartier och ovanligt rymliga balkonger.

Bostadsprojektet är lugnt beläget i attraktiva villaområdet Snättringe i direkt närhet till både mataffär och kommunikation. Inte långt ifrån ligger även vackra Långsjön som är populär under både sommar som vintertid.

Bostadsprojektet är lugnt beläget i attraktiva villaområdet Snättringe i direkt närhet till både mataffär och kommunikation.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Bostadsprojektet är lugnt beläget i attraktiva villaområdet Snättringe i direkt närhet till både mataffär och kommunikation. Inte långt ifrån Brf Styrmannen 49 ligger vackra Långsjön som är populär under både sommar som vintertid. Både Långsjön och närliggande sjön Gömmaren bjuder in till bad på sommaren och skid- och skridskoåkning vintertid.

Projektet är mycket bra beläget mellan Huddingevägen och E4:an samtidigt som det är nära till förskola, skola, Källbrinks IP, och med några minuters bilfärd når ni Kungens Kurva.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.