Ulfsbergsgården, Tullinge Strand

  • Inflytt 2023
  • 64 bostäder
  • 2–6 rok
Intresseanmälan

Ulfsbergsgården

I Tullinge Strand ligger vackra Ulfsbergsgården anno 1910. Här planeras för 60 nyproducerade bostäder utöver herrgården som varsamt ska renoveras och inrymma 4 bostäder.

Projektet ligger på en stor vacker parkliknande tomt om ca 31 250 kvm uppe på höjden med fantastisk utsikt över Tullingesjön i strålande sydvästläge. Dom boende kommer få tillgång till fina gemensamma ytor såsom lekplats, bastu med sjöutsikt och en fantastisk grönskande miljö med uppvuxna ekar.

I samarbete med Borohus.

Ateljéhus i sutterräng, med utsikt över vackra Tullingesjön.

Vid Tullinge Strand skapar vi modern historia när den vackra Ulfsbergsgården renoveras och fler bostäder byggs i området.

Status

Detaljplanearbete

Projektering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

Bostäder

Ulfsbergsgården är en fantastisk plats som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här byggs hem att trivas i, länge.

Den parkliknande fastigheten intill Tullingesjön utökas med bebyggelse i form av radhus och flerfamiljshus och herrgårdsbyggnaden återfår sin forna glans genom varsam renovering.

Ateljéhusen ~ 30 spektakulära stadsradhus i tre olika utformningar ramar in tomten.

Parkhusen ~ Två flerfamiljshus om 3,5 våningar och 15 bostäder i vardera hus. Lägenheterna präglas av härliga ljusinsläpp och stilfulla materialval och har egen balkong eller uteplats mot antingen sjön eller det grönskande bostadsområdet.

Herrgården ~ Byggnaden från 1910 tas väl om hand och alla tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis, spröjsade fönster och generös takhöjd bevaras. I herrgården byggs fyra lägenheter.

Fint inbäddat på den parkliknande tomten reser sig Parkhusen 3,5 våningar över marken.

Området

En av Ulfsbergsgårdens stora kvaliteter är den uppvuxna naturen runt omkring på ägorna. Platsen ligger på en höjdplatå med utsikt över vackra Tullingesjön, med en naturligt bevuxen skogsbrant med ekar och tallar som leder ner till vattnet. En egen liten sagoskog på tomten för barnen att utforska.

Hela gården är ett fantastiskt område för barn, avskilt från de större gatorna. Här finns den lummiga skogsbranten, lekplatser och flera gröna gårdar att röra sig mellan. Bostäderna kommer alla med någon form av växtlighet som förträdgårdar och balkonger, uteplatser och trädgårdar för såväl radhusen som för flerfamiljshusen.

Intresseanmälan

Ulfsbergsgården

Genom att klicka på ’Skicka’ godkänner du Innovation Properties användande av personuppgifter. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.