Vyn – Sjön Magelungen

  • Pågående försäljning av attefallshus
  • 19 bostäder
  • 1–6 rum
  • 72–133 kvm

Vyn – Sjön Magelungen

Projekt Vyn är omsorgsfullt ritat med den aktiva barnfamiljen i fokus. Materialvalen är varma i sina toner som tillsammans med dom stora fönsterpartierna i ek skapar unika och attraktiva bostäder att trivas i under lång tid.

Projektet är optimalt beläget i natursköna och expansiva Högmora där flera av bostäderna ges utsikt mot sjön Magelungen. Här är det direkt närhet till både den kommande förskolan och busskommunikationer. Projektet angränsar även till löparspår och naturområden med badsjöar inte långt bort.

Projektet inrymmer moderna parhus med en samtida arkitektur i olika storlekar och yteffektiva studiohus.

Bostäderna säljs helt nyckelfärdiga med altaner och gräsmatta.

Harmoniskt sovrum med generös takhöjd och fönster i två väderstreck.
Unikt boende utöver det vanliga med dubbel takhöjd och takfönster som skapar en bostad utöver det vanliga.

Moderna bostäder i barnvänliga kvarter.

Status

Projektering

Säljstart

Byggstart

Inflytt

Området

Högmora ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen och har länge varit ett uppskattat fritidsområde vars historia går tillbaka ända till stenåldern. Här bor man granne med naturen med närhet till Örlångens naturreservat som erbjuder grillplatser, vandringsleder och härliga naturupplevelser och möjliggör ett aktivt friluftsliv.

Högmora ligger nära Huddinge centrum där det finns ett brett utbud av butiker, nöje, service, mat och kultur. Här finns väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Shoppingcentret är en trevlig och självklar mötesplats för boende i kommunen och här träffas man för att shoppa, äta en bit mat och umgås i en levande torgmiljö. I kommunen finns muséer, kulturhus samt bibliotek. Kulturutbudet är stort med många årliga evenemang.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.