Östra Terrassen, Huddinge

  • Inflytt 2021
  • 50 bostäder

Östra Terrassen

Projekt Östra Terrassen är omsorgsfullt ritat med den aktiva barnfamiljen i fokus. Materialvalen är varma i sina toner som tillsammans med dom stora fönsterpartierna i antracitgrått skapar unika och attraktiva bostäder att trivas i under lång tid.

Projektet inrymmer 50 bostäder i varierande storlekar, allt från våra supereffektivt studio och ateljéhus till parhus i varierande storlekar från 70 till 133 kvm. Östra Terrassen är lugnt beläget på återvändsgata med naturen som närmsta granne.

I samarbete med Borohus.

Sovrum med stora fönsterpartier.
Dubbel takhöjd ger stora och luftiga rum.
Badrum i gedigna material skapar en omhändertagen känsla.
Sovrum med gott om plats för barnen att leka.

Arkitekturritade bostäder med naturen som granne.

Status

Projektering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

Området

Högmora ligger nära Huddinge centrum där det finns ett brett utbud av butiker, nöje, service, mat och kultur. Här finns väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Shoppingcentret är en trevlig och självklar mötesplats för boende i kommunen och här träffas man för att shoppa, äta en bit mat och umgås i en levande torgmiljö. I kommunen finns muséer, kulturhus samt bibliotek. Kulturutbudet är stort med många årliga evenemang.

Inte långt från Högmora ligger även etablerade Farsta centrum med generösa öppettider. I centrumet samsas 150 butiker, mataffärer och restauranger.

Läget är optimalt för de som vill ha närhet till naturområden men samtidigt ha möjligheten att snabbt kunna ta sig in till stan

Östra Terrassen är vackert beläget på lugn återvändsgata med naturen som närmsta granne. Högmora ligger mellan sjön Magelungen och Trehörningen och har länge varit ett uppskattat fritidsområde vars historia går tillbaka ända till stenåldern. Här bor man granne med naturen med närhet till Örlångens naturreservat som erbjuder grillplatser, vandringsleder och härliga naturupplevelser och möjliggör ett aktivt friluftsliv.

Inom området finns våtmarker med högt skyddsvärde för fågellivet. Örlången, Ågestasjön, Mörtsjö och en del av Trehörningen ligger alla inom naturreservatets område varav Örlången är den största. Sjön är omtyckt och välbesökt av Huddingeborna året om och inbjuder till fiske, bad, fågelskådning och kanoting. Vinterhalvåret är det skridsko- och långfärdsskridskoåkning på sjön som gäller. Promenader och skidåkning är andra populära aktiviteter i området liksom möjligheten att plocka svamp och bär beroende på årstid.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.