Sjövillorna, Värmdö

  • Slutsålt
  • 12 bostäder
  • 1–5 rum
  • 33–133 kvm

Sjövillorna

Fyra bostäder får direkt sjötomt och de resterande bostäderna ligger strax bakom och har sjöutsikt men också tillgång till sjön via den gemensamma grusgången som leder ner till en uteplats.

Bostäderna genomsyras av genomgående hög kvalitet med smakfulla materialval såsom vitoljade trägolv, integrerat ljudsystem från Sonos, stora fönsterpartier och social men samtidigt funktionell planlösning. Kök från danska HTH i ljus ek med stänkskydd och bänkskiva i carraramarmor. Även badrummen är beklädda med carraramarmor.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

I Sjövillorna har du skärgården alldeles in på knuten, samtidigt som all nödvändig service bara är minuter bort.

Området

Idylliska Gustavsberg har förvandlats från porslinsindustri till en levande småstad med den vackra hamnen som centralpunkt. Här fördriver man lätt en trivsam dag, med ­besök på Gustavsbergs Konsthall, lunch på Bistro ­Gustavsberg, middag på Hotell Blå bloms mysiga innergård och kanske­ ­a­­vslutning med kaffe i solnedgången på Café Tornhuset.

I när­området finns också smultronställen som Bullandö ­Marina, med sin populära krog, och Grisslinge Havsbad med både ­Grisslinge Bistro och Systrarna Delselius. Den golfintresserade har aldrig långt till en bana, utan kan välja mellan bland annat Ingarö, Wermdö Golf, Fågelbro och Norråva.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.