Talldalen, Huddinge

  • Slutsålt
  • 19 bostäder
  • 1–6 rum
  • 33–133 kvm

Talldalen

Projekt Talldalen är omsorgsfullt ritat med den aktiva barnfamiljen i fokus. Materialvalen är varma i sina toner som tillsammans med dom stora fönsterpartierna i ek skapar unika och attraktiva bostäder att trivas i under lång tid.

Projektet är optimalt beläget i hjärtat av Talldalen där Vistaberg möter Glömsta. Här är det direkt närhet till både förskola, skola och busskommunikationer. Projektet angränsar även till stall, löparspår och naturområden med badsjön Gömmaren inte långt bort.

Projektet inrymmer moderna parhus med en samtida arkitektur i olika storlekar och yteffektiva studiohus. Bostäderna vetter i soligt sydvästläge och säljs helt nyckelfärdiga med altaner och gräsmatta.

Unikt boende utöver det vanliga med dubbel takhöjd och takfönster som skapar en bostad utöver det vanliga.
Harmoniskt sovrum med generös takhöjd och fönster i två väderstreck.

Med direkt närhet till naturen och mysiga badsjön Gömmaren och samtidigt ett område med flera förskolor och skolor är Talldalen ett paradis för den aktiva familjen.

Status

Projektering

Säljstart

Byggstart

Inflyttning

Området

Vistaberg är ett naturskönt område i en gammal kulturbygd i Huddinge som kännetecknas av parhus, radhus och villor men även av mycket grönska såsom ängar och mysiga strövområden. Området är mycket populärt bland barnfamiljer med sin angränsande natur och närheten till djuren vid Lövsta Gård.

Skogen, de naturliga kullarna och områdets historia som sträcker sig tillbaka ända till järnåldern ger Vistaberg en känsla av lugn och harmoni. De närliggande sjöarna inbjuder till bad och lek på sommaren och uppfriskande skridskoåkning på vintern. Här finns också Stockholmsområdets högsta skidbacke endast fem minuters bilfärd bort.

Vistabergsskolan och flera förskolor ligger i ­området vilket är tryggt och smidigt. Några minuter från trädgårdsstadsidyllen finns Huddinge Centrum med service och kommunikationer. Söker man ännu mer shopping, kultur och nöjen ligger Vistaberg strategiskt med Heron City, Kungens Kurva eller Skärholmen Centrum på behagligt avstånd.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.