Brf Stamkvistaren 27, Länna

  • Slutsålt
  • 27 bostäder
  • 1–5 rum
  • 33–132 kvm

Brf Stamkvistaren 27

På en skogsnära tomt i Huddinge uppför ­Innovation Properties 18 parhusbostäder och nio studiohus, ­perfekt anpassade för ett modernt och bekvämt liv nära naturen. Tillsammans med den välrenommerade arkitektbyrån Studio Hultman-Vogt har vi skapat vackra bostäder med respekt för såväl klassisk byggtradition som den natursköna platsen – med gedigna och hållbara material.

Bostäderna i Brf Stamkvistaren 27 uppförs i ett lummigt naturområde med direktkontakt till skog och sjö. Här finns möjlighet att förvärva ett naturnära boende med alla de moderna funktioner som krävs för en behaglig tillvaro. Dessutom mindre än 20 minuter från centrala Stockholm.

Välkommen till ett naturnära och modernt boende nära stan.

Ljusa badrum i exklusiv carraramarmor.

Status

Projektering

Byggstart

Säljstart

Inflyttning

Området

Idylliska Länna har förvandlats från industriområde till en levande ytterstadsdel med vackra Drevviken som centralpunkt. Helt nära ligger också fantastiska Tyresta Nationalpark där man kan njuta av det rika djurlivet och den skiftande naturen. Insjön Drevviken ingår i ett naturreservat och erbjuder rogivande fiske av bland annat abborre, gädda och gös. Här finns också gott om badplatser, med både sandstränder och klippor. Vintertid är Drevviken också populär bland skridskoåkare.

I området finns också all service som behövs för ett behagligt och modernt liv. Skolor, förskolor, vårdcentral, apotek och matbutiker. Att sig in till centrala Stockholm tar mindre än 20 minuter. Men framför allt – vid Brf Stamkvistaren 27 har man alltid vacker natur runt hörnet.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.