Svinningehöjden – Etapp 2

  • Inflytt 2022
  • 20 bostäder
  • 4–5 rum
  • 91,5–105,5 kvm
Intresseanmälan

Svinningehöjden – Etapp 2

Arkitektritade och yteffektiva parhus i skärgårdsorten Svinninge som ligger ca 2,5 mil från Stockholm C. Här bor du med naturen och skärgården som närmsta granne och området präglas av mycket nyproducerade villor av hög klass. Projektet kommer innehålla arkitektritade parhus om 91,5 och 105,5 kvm boyta fördelade på 4-5 rum och kök. Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med utrullade gräsmattor, altaner m.m.

Bostäderna kommer genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp mot naturen. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella med dom sociala ytorna på entréplan och familjens privata sovrumsavdelning med 3-4 sovrum (möjligt allrum beroende på disposition). Badrum på båda våningsplanen.

Här bor du med naturen och skärgården som närmsta granne och området präglas av mycket nyproducerade villor av hög klass.

Status

Projektering

VIP-säljstart

Byggstart

Inflyttning

Området

Svinninge är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Österåker, ca 2,5 mil från Stockholm C. Du bor i närheten av Svinninge Marina som håller absolut högsta klass. Här bor du med naturen och skärgården som närmsta granne och området präglas av mycket nyproducerade villor.

Intresseanmälan

Svinningehöjden – Etapp 2

Genom att klicka på ’Skicka’ godkänner du Innovation Properties användande av personuppgifter. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.

Liknande projekt

Innovation Properties

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. För information om behandling av personuppgifter, klicka här.